Poppodium De Peppel Zeist

Join the crew!

Werken in De Peppel is niet alleen hartstikke leuk, het levert je ook nog eens werkervaring en toffe extra’s op!

Een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen en je steentje bij te dragen aan popcultuur in Zeist!

Gratis naar concerten

Exclusieve feesten en uitjes

Training en begeleiding

Stagelopen ook mogelijk

Horeca

Als horecamedewerker ben je het visitekaartje van De Peppel! Gasten ontvangen aan de deur, tickets verkopen, jassen aannemen, munten verkopen en natuurlijk biertjes tappen en dranken verkopen aan de bar.

Publiciteit

Ben jij een social media wonder? Kan je goed teksten schrijven of ontwerp je graag promotiematerialen? Word dan vrijwilliger publiciteit!

Stagelopen zeker is zeker mogelijk!

 

Techniek

Heb jij ervaring met licht- en/of geluidstechniek? Word dan techniekvrijwilliger bij De Peppel. Studeer je theatertechniek of podium- & evenemententechniek? Stagelopen is zeker mogelijk!

Onderhoud

Opruimers, klussers en schoonmakers zijn onmisbaar. Elke woensdagmiddag is er genoeg te doen! Bestellingen opruimen, klein onderhoud aan het pand, schoonmaak. Ben jij niet bang voor een poetsdoek of gereedschapskist en kan je zelfstandig werken? Meld je dan aan als vrijwilliger onderhoud!

Hospitality

Kan jij lekker koken voor grote groepen in een klein keukentje? Of vind je het leuk om artiesten gastvrij te ontvangen en te zorgen dat de backstageruimte er tiptop uitziet? Meld je dan aan als vrijwilliger hospitality.

Fotografie

Heb jij een passie voor concertfotografie? We zijn altijd op zoek naar talenten die onze shows willen vastleggen voor de thuisblijvers en nagenieters!

Join the crew!

Je bent meer dan welkom voor een kennismakingsgesprek!

Stuur een mailtje naar onze lieve vrijwilligerscoördinator Tyche!