VRIJWILLIGERS

Vrijwilligerswerk in de Peppel is niet alleen hartstikke leuk, het levert je ook nog eens werkervaring en toffe extra’s op! Een leuke manier om werkervaring op te doen, nieuwe mensen te leren kennen en je steentje bij te dragen aan popcultuur in Zeist!

Zonder vrijwilligers zou de Peppel niet kunnen bestaan. Daarom beloont de Peppel met veel plezier de inzet van haar vrijwilligers met onder andere: cursussen en instructies, korting op concerten, speciale vrijwilligersactiviteiten zoals het vrijwilligersweekend en de jaarlijkse Peppel-bbq!

Enthousiast geworden? Geef je dan snel op als vrijwilliger voor één (of meer) van onderstaande functies.
Stuur de betreffende persoon een mailtje met daarin een kort verhaaltje over jezelf en je motivatie.

Horeca

Als horeca-medewerker ben je het visitekaartje van de Peppel! Gasten ontvangen aan de deur, tickets verkopen, jassen aannemen, munten verkopen en natuurlijk biertjes tappen en dranken verkopen aan de bar. Zie jij dat wel zitten? Meld je dan aan als Horeca-vrijwilliger bij Tyche Jacobs: tyche@peppel-zeist.nl

Publiciteit

Ben jij een social media wonder? Kan je goed teksten schrijven of ontwerp je graag promotiematerialen? Word dan vrijwilliger publiciteit! Stuur een mail met je motivatie en eventueel je portfolio naar Franka de Groot: franka@peppel-zeist.nl. Stagelopen is natuurlijk ook mogelijk!

Onderhoud

Opruimers, klussers en schoonmakers zijn onmisbaar.  Elke woensdagmiddag is er genoeg te doen! Bestellingen opruimen, klein onderhoud aan het pand, schoonmaak. Ben jij niet bang voor een poetsdoek of gereedschapskist en kan je zelfstandig werken? Meld je dan aan als vrijwilliger Onderhoud bij Tyche Jacobs: tyche@peppel-zeist.nl.

Techniek

Heb jij ervaring met licht- en/of geluidstechniek? Word dan Techniekvrijwilliger bij de Peppel! Studeer je  theatertechniek of podium & evenemententechniek? Informeer dan naar de stagemogelijkheden bij Eric Corba: eric@peppel-zeist.nl

Hospitality

Kan jij lekker koken voor grote groepen in een klein keukentje? Vind je het leuk om artiesten gastvrij te ontvangen en te zorgen dat de backstageruimte er tiptop uitziet? Meld je dan aan als vrijwilliger Hospitality bij Tyche Jacobs: tyche@peppel-zeist.nl.

 

Nieuws