Schrijf je in voor The Clash of the Cover Bands

Durf jij de uitdaging aan? Doe mee en laat je horen!!!

Poster_TCotCB_be_inschrijven_Voorronde_DePeppel_ZeistWil jij met jouw coverband of tributeband spelen op de beste podia van Nederland?
Schrijf je dan nu in voor het 12e seizoen van de grootste en spannendste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands 2015/2016’ via www.theclashofthecoverbands.com. Laat jullie horen!!!

Vanaf oktober 2015 starten we met de voorrondes van ‘The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition 2015/2016’. Uit alle inschrijvingen worden 350 coverbands en tributebands geselecteerd. De bands worden beoordeeld in 2 categorieën: vakjury en publiek. Van elk optreden ontvangen zij een gedegen juryrapport met een sterkte/zwakte analyse en een cd met live registratie van het optreden. Vanaf de BENELUX-rondes worden de bands begeleid met o.a. bandcoaching en workshops en worden zo extra ondersteund in hun ontwikkeling, zowel muzikaal inhoudelijk als in hun podiumperformance.

De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2015/2016’ worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip met distributie en plugging in de Benelux, een tour van 20 optredens, bandcoaching, Broadcast live videoclips en live fotoshoots.

Zorg dat je erbij bent en schrijf je in via www.theclashofthecoverbands.com