Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Theodor Bastard (RUS) + Cesair + Jyoti Verhoeff & Maya Fridman

Saturday 18 March 2017 - Deur open: 20:30, aanvang: 21:00

| € 13 vvk / € 17 kassa Tickets

Voor dit concert zijn groepstickets beschikbaar: kom met z’n vieren en krijg korting! *

Theodor Bastard

03 Posters Peppel Theodor BastardTheodor Bastard is één van de meest unieke spelers in de Russische wereldmuziek. De band, actief sinds de late jaren ’90, en bekend om het unieke stemgeluid van zangeres Yana Veva en het hoogwaarde productiewerk van Fedor Svolotch, waadt zich in muzikale wateren waar wereldmuziek, darkwave en triphop met elkaar versmelten.

De vijf muzikanten van Theodor Bastard maken van elk live-optreden een magische show waar het publiek meegenomen wordt door traditionele Oosterse werelden en volksverhalen uit de Balkan en Rusland. Deze mystieke verscheidenheid, opgevoerd met elektronische instrumenten en ethnische percussie – darbuka, ashiko, conga, djembe, daf – en traditionele instrumenten als didgeridoo, violoncello, saz en gusli, wordt bekroond met de prachtige stem van Yana Veva.

www.theodorbastard.com | facebook.com/TheodorBastard | twitter.com/Theodor_Bastard | YouTube

Cesair

Sinds de mens heeft leren spreken, zijn verhalen van generatie op generatie verteld, en uiteindelijk hebben de legendes talloze epische liederen voortgebracht. Het is ook deze traditie die ten grondslag ligt aan de muziek van Cesair. De band brengt de verhalen ten gehore die vertellen over het leven van de gelijknamige Cesair, een mythologische prinses die 5000 jaar geleden de wereldzeeën bevoer. De bandleden zetten haar verhaal, gevangen in de woorden van romantische zielen, over in unieke en originele muzikale composities, uitgevoerd op een breed arsenaal aan instrumenten.

Het culturele, spirituele en historische erfgoed van de Occidentaalse en Oriëntaalse volkeren komt samen in hun muziek, die zich laat beïnvloeden door zowel oosterse klanken en ritmes als traditionele en moderne Europese folkmuziek. Cesair nodigt je uit om mee te reizen door een wereld van tijdloze avonturen en sprekende personages, en om deel uit te maken van een oneindig verhaal.

www.cesair.nl | facebook.com/cesairmusic

Jyoti Verhoeff & Maya Fridman

Of Jyoti Verhoeff nu met haar duo speelt, of met een groot orkest en koor: de dynamische en intense songs weten je ziel te raken. Jyoti schrijft donkere, filmische, neo-klassieke composities voor piano, cello en zang, die je meevoeren naar een onmetelijke diepte, om je naderhand verwonderd weer achter te laten op de oevers van het leven. Jyoti Verhoeff en haar muzikale compagnon, de talentvolle celliste Maya Fridman weten, ondanks dat zij nieuwkomers zijn, een groot publiek te bekoren.

Jyoti gebruikt haar stem in vrijheid en bereikt daarmee een breed spectrum van tonen en klanken, waarbij haar vibrato’s een hoger doel lijken te dienen. De Russiche klassiek opgeleide Maya Fridman bespeelt met grote passie haar instrument en weet haar cello op bijzonder gevarieerde wijze te laten spreken. Gaat dat zien, horen en vooral erváren!

www.jyotiverhoeff.nl | facebook.com/JyotiVerhoeffMusic |twitter.com/JyotiVerhoeff | YouTube

* De groepstickets zijn enkel (en beperkt) beschikbaar in de voorverkoop. Wees er dus snel bij!

Details

Date:
18 maart
Time:
Deur open: 20:30,
aanvang: 21:00
Cost:
€13 - €17
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Poppodium de Peppel
Montaubanstraat 106
Zeist, Utrecht 3701 HZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 30 693 5000
Website:
https://www.peppel-zeist.nl/

Koop tickets

Tickets

Nieuws