Laden Evenementen

« Alle evenementen

Steve Harley & Cockney Rebel – Theater Figi

zondag 12 november 2017 - Deur open: 20:15, aanvang: 20:15

| € 27,50 Tickets

Poppodium De Peppel presenteert zondag 12 november in Theater Figi: Steve Harley & Cockney Rebel, bekend van de wereldhits als ‘Make Me Smile (Come Up And See Me)’ en ‘Sebastian’.

Locatie: Theater Figi aan Het Rond 2 in Zeist.

Steve Harley & Cockney Rebel

Cockney Rebel met zanger Steve Harley was naast onder andere T. Rex en Roxy Music, één van de meest creatieve Britse bands uit de glamrockperiode. Steve Harley, wiens stemgeluid soms herinneringen oproept aan Bob Dylan rond de tijd van Blonde On Blonde, creëerde met Make Me Smile (Come Up And See Me) een wereldwijde klassieker die elk jaar in de hoogste regionen van de Top 2000 terug te vinden is. Het nummer was een dikke nummer 1 hit in Nederland. En tevens een sarcastische reactie op het vertrek van bijna de voltallige originele band. Steve besloot om vanaf dat moment verder te gaan als Steve Harley & Cockney Rebel.

De muziek van Steve Harley & Cockney Rebel is bij vlagen exotisch en curieus met uiteenlopende invloeden van klassieke muziek tot progrock. Luister naar de track Sebastian en al snel blijkt Steve Harley een onderschat tekstschrijver te zijn. Het tien minuten durende duistere epos Death Trip, maakt de band zo briljant en verrassend.

Steve Harley & Cockney Rebel: website | Facebook | Twitter


Details

Date:
12 november
Time:
20:15
Cost:
€27,50
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , ,

Locatie

Hotel Theater Figi
Het Rond 2
Zeist, Utrecht 3701 HS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0306927400
Website:
http://figi.nl/

Koop tickets

Tickets

Nieuws