Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Slottuinconcerten: Her Majesty

Friday 1 September 2017 - Deur open: 19:00, aanvang: 20:00

| € 24

De voorverkoop voor dit evenement is gesloten. Geen zorgen! Het Slottuintheater is groot genoeg, er zijn aan de deur voldoende kaarten beschikbaar.

De zes Zeister culturele podia werken samen voor een bruisend Zeist! In het kader daarvan organiseert Poppodium De Peppel, samen met Tangelder Presenteert, een serie van drie bijzondere concerten in het Slottuintheater. Gelegen in de tuin van het 17e-eeuwse Slot Zeist heeft dit openluchttheater een uitermate sfeervolle uitstraling. De perfecte plek voor een aantal mooie shows! Check ook het optreden van Cuadro Flamenco Irene Alvarez op 26 augustus en Lavinia Meijer & Carel Kraayenhof op 9 september.

Her Majesty

Déjà vu – a tribute to CSNY

Her Majesty brengt in de prachtige ambiance van het Slottuintheater een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten: David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young. Ze waren afkomstig uit topbands als The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies, waarvan de beste songs worden gespeeld. In 1969 kwam het bejubelde debuutalbum van Crosby, Stills en Nash uit en ook hiervan hoort u voor de pauze de hoogtepunten. In 1970 voegde Neil Young zich bij de groep. CSNY speelde op het fameuze Woodstock-festival en maakte vervolgens het meesterwerk Déjà vu, dat tijdens dit openluchtconcert integraal wordt gespeeld.

Met hun weergaloze vertolking van het legendarische ‘Déjà vu’ van Crosby, Stills, Nash & Young vulde Her Majesty maar liefst twee uitverkochte tournees!
Wil je deze show (nog een keer) meemaken? Dan is dit je laatste kans! Op 1 september staan de heren voor de allerlaatste keer met deze show op het podium.

Gitaar en zang: Bertolf Lentink en Jelle Paulusma
Gitaar, toetsen en zang: Diederik Nomden
Bas: Dirk Schreuders
Drums en zang: Bauke Bakker

Her Majesty: website | Facebook

Details

Date:
1 september
Time:
Deur open: 19:00,
aanvang: 20:00
Cost:
€24
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Nieuws