Laden Evenementen

« Alle evenementen

Magnapop (USA) +Paolo Morena

Friday 2 February 2018 - Deur open: 20:30, aanvang: 21:00

| € 14 vvk / € 18 kassa Tickets

MagnapopMagnapop

De legendarische Amerikaanse indierockband Magnapop uit de 90s tourt weer in de originele bezetting! Na een uiterst succesvolle en grotendeels uitverkochte tour begin 2017 heeft Magnapop zijn ze weer terug! Hun laatste bezoek bevestigde de cultstatus en hondstrouwe aanhang die Magnapop sinds 1989 heeft opgebouwd.

Vaste waarden van de band zijn zangeres Linda Hopper en gitariste Ruthie Morris, die vanaf de eerste dag de spil van de band vormen. Hun succes startte in Europa, waar ze een aantal festivalshows speelden. Erkenning in hun thuisland volgde. Er werden verschillende albums opgenomen bij PIAS en de singles Slowly, Slowly en Open the Door werden hits.

Eind jaren 90 hield de band het (tijdelijk, blijkt nu) voor gezien. Hopper en Morris deden sporadisch duoshows, maar het duurde tut 2005 voordat de band met een nieuwe drummer en bassist terug kwam met het album Mouthfeel. Pas in 2012 kwam de originele bezetting van Magnapop weer bij elkaar en sloeg de vonk over zoals ruim 25 jaar daarvoor.

En nu plukken we daar de vruchten van: de innemende persoonlijkheid van zangeres Linda Hopper, de rauwe gitaar van Ruthie Morris en de stuwende, strakke ritmesectie met drummer David McNair en Shannon Mulvaney op bas zullen ook tijdens de aanstaande tour weer van het podium stuiteren. Verwacht een waanzinnige show met een dwarsdoorsnede van het Magnapop-repertoire, waarbij de hits uiteraard ook voorbij komen!

Check: Magnapop op Facebook.

Paolo Morena – 7 instruments, 1 performer!

Paolo is a singer, songwriter and unique live one man band. As a singer Paolo has a wonderfully distinct
vocal – bluesy/soulful with a touch of Plant, an element of Buckley. As a writer Paolo has the ability to write very personal songs, and yet make them universal in appeal. Songs that are melody driven, and soaked in hooks.

As a Live Loop Artist, Paolo performs on his own – as a band, playing up to 7 instruments at any one
time, plus vocal loops as well. It really is something to see. Most people will reference Ed Sheeran when
live looping is mentioned, but what Paolo does is in a different league altogether.

Check: Paolo op Facebook!

Details

Date:
vrijdag 2 februari 2018
Time:
Deur open: 20:30,
aanvang: 21:00
Cost:
€14 - €18
Evenement Categorie:

Locatie

Poppodium de Peppel
Montaubanstraat 106
Zeist, Utrecht 3701 HZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 30 693 5000
Website:
https://www.peppel-zeist.nl/

Koop tickets

Tickets

Nieuws