Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hackensaw Boys (USA) + Jesco

Friday 26 May 2017 - Deur open: 20:30, aanvang: 21:00

| € 10 vvk / € 14 kassa Tickets
Hackensaw Boys

Voor dit concert zijn er in de voorverkoop groepstickets beschikbaar: kom met z’n vieren en krijg korting!

Antieke folk- en bluegrassmuziek uit de schilderachtige Appalachen klinkt weer superactueel in de handen van de Hackensaw Boys, die er een flinke dosis eenentwintigste-eeuwse rock ’n’ roll in stoppen. In akoestische setting gebruikt de band uit Virginia onder andere banjo, gitaar, mandoline, fiddle, harmonica en contrabas. Geen covers of traditionals maar nieuwe songs van één van de opwindendste americana-bands.

Al 17 jaar lang brengen de Hackensaw Boys hun ruwe, zanderige versie van de Amerikaanse rootsmuziek naar de podia en straten die ze oorspronkelijk inspireerden. De mannen uit Virginia waren soms meer een collectief dan een band, met op enig punt wel twintig leden. Wat ze bij elkaar houdt is een gloeiend hete visie op Amerikaanse rootsmuziek, gevoed door zowel baldadige punk als de traditionele meesters, waar ze hun inspiratie ooit vandaan haalden.

Vorig jaar kwam het album Charismo uit, hun eerste studioalbum in bijna 10 jaar, met een nieuwe line up en nieuwe energie. Onder leiding van David Sickmen, stichter van de band, gitarist én songwriter, zijn ze terug! Met nieuwe nummers en vastbesloten om hun fans weer op de dansvloer te krijgen. For old times sake!

Support vanavond is van Jesco: Music that tastes and sounds like cheap Whiskey: sharp, filthy but intoxicating.

www.hackensawboys.com | Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

Details

Date:
26 mei
Time:
Deur open: 20:30,
aanvang: 21:00
Cost:
€10 - €14
Event Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Poppodium de Peppel
Montaubanstraat 106
Zeist, Utrecht 3701 HZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 30 693 5000
Website:
https://www.peppel-zeist.nl/

Koop tickets

Tickets

Nieuws