Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Club PePP

Saturday 4 March 2017 - Deur open: 21:30, aanvang: 21:30

| € 12.50 vvk / € 17.50 kassa Tickets

Voor dit event zijn groepstickets beschikbaar: kom met z’n vieren en krijg korting! Let op: beperkt beschikbaar en enkel in de voorverkoop verkrijgbaar.

Deze editie van Club PePP komt Erick Eerdhuizen, alias Erick E, naar de Peppel! Erick won in 1989 al de Dutch DMC Championships en had zijn eigen SWET Nights in de legendarische Club RoXY. Hij heeft alle festivals en clubs ter wereld wel op zijn kop gezet en stond jarenlang op nummer één op DJGuide.nl. Erick is teruggekeerd naar de basis van clubnights en draait geregeld 5 uur-sets in kleinere poppodia om die sfeer van het begin weer terug te brengen. In de Peppel zal hij 2 uur lang draaien, dus zorg dat je die niet mist!

Ook van de partij: dj Rik  van Sommeren!

www.erickeerdhuizen.nl | Facebook Event

Club PePP

Dat elektronische dansmuziek een blijvertje is, weten we in Nederland allang. Met vier dj’s in de top vijf van de wereld, verankeren we de Nederlandse dance-geschiedenis van deze muziekstroming in de internationale club- en festivalwereld. Het begon allemaal eind jaren tachtig toen de disco van Ferry Maat’s Soulshow overging in de bliepjes en stroboscopen van de acidhouse. En toen gingen de remmen los. Nu, dertig jaar later, is house niet meer weg te denken uit het uitgaanscircuit.

Daarom start De Peppel met Club PePP. Een avond waarin resident-dj MadMurdock je trakteert op een nachtje lekkere rauwe underground met af en toe een classic in de remix. Om het feest compleet te maken, nodigt hij iedere editie een DJ uit die zijn of haar sporen in het circuit dubbel en dwars verdiend heeft.

Details

Date:
4 maart
Time:
21:30
Cost:
€12.50 - €17.50
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Poppodium de Peppel
Montaubanstraat 106
Zeist, Utrecht 3701 HZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 30 693 5000
Website:
https://www.peppel-zeist.nl/

Koop tickets

Tickets

Nieuws