Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Clash of the Cover Bands #2

Saturday 11 March 2017 - Deur open: 20:00, aanvang: 21:00

| € 5 vvk / € 5 kassa Tickets

De tweede van drie voorrondes voor het 13e seizoen van de grootste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’ voor Regio West Nederland. Vier bands gaan ieder met een 30 minuten durende set de muzikale strijd met elkaar aan voor een plaats in de locatiefinale en worden in twee categorieën beoordeeld: door de vakjury en door het publiek. De vakjury-winnaars en publiekswinnaars van elke locatie plaatsen zich direct voor de eindstrijd om de Awards voor de beste coverband van Regio West Nederland, die wordt gehouden in Podium de Vorstin in Hilversum.

De line-up in willekeurige volgorde:

3forty5: 5-mans allround coverband uit Utrecht
The Dirty Secrets: 4-mans rock coverband uit Utrecht
By Coincidence: 6-mans allround coverband uit Zeist
– Winoman: 5-mans rock coverband uit Bilthoven

Er gaan twee bands door naar de volgende ronde, de locatiefinale: de vakjury-winnaar en de publiekswinnaar. De winnaars van deze locatiefinale plaatsen zich voor de regiofinale van West Nederland in Podium de Vorstin in Hilversum. Vanuit deze regiofinale gaan de vakjury-winnaar en de publiekswinnaar door naar de BENELUX finalerondes o.a. in poptempel PARADISO Amsterdam. De bands worden professioneel begeleid en krijgen vanaf de regiofinales gratis bandcoaching en individuele coaching (o.a. vocalcoaching, guitarcoaching, etc.), live videoclips, live singles voor ‘The Clash Hitlijst’, live fotoshoots en begeleiding op gebied van marketing en promotie.

De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ krijgen naast de eeuwige roem en naamsbekendheid een CD-contract met videoclip en bijbehorende plugging en distributie in de Benelux, een presentatie/release avond en meerdere optredens in de Benelux.

Inschrijven

Speel jij in een coverband of tributeband en zijn jullie klaar om de hele Benelux te veroveren? Via www.theclashofthecoverbands.com kun je je coverband inschrijven voor de grootste bandcompetitie van de Benelux! Ook vind je hier meer informatie over deze spectaculaire bandcompetitie.

Details

Date:
11 maart
Time:
Deur open: 20:00,
aanvang: 21:00
Cost:
€5
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Poppodium de Peppel
Montaubanstraat 106
Zeist, Utrecht 3701 HZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 30 693 5000
Website:
https://www.peppel-zeist.nl/

Koop tickets

Tickets

Nieuws