Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Amsterdam Klezmer Band

Friday 10 March 2017 - Deur open: 20:30, aanvang: 21:00

| € 12 vvk / € 16 kassa Tickets

Voor dit event zijn groepstickets beschikbaar: kom met z’n vieren en krijg korting! Let op: beperkt beschikbaar en enkel in de voorverkoop verkrijgbaar.

Al jaren speelt de Amsterdam Klezmer Band festivals, clubs en theaters plat. Twintig jaar om precies te zijn, en die mijlpaal wordt gevierd met een speciale jubileumtour door Europa. Reken op veel nieuwe nummers van het dit jaar te verschijnen album, waarop de eclectische en invloedrijke klezmerstijl van de AKB verder wordt uitgediept. De 7-koppige band gaat daarbij terug naar de basis, op zoek naar de essentie van hun inspiratiebronnen en van hun eigen muziek. Deze muzikale zoektocht naar puurheid en authenticiteit vindt op het podium zijn spetterende ontlading. De aanstekelijke optredens van de Amsterdam Klezmer Band staan al twintig jaar als een huis en eindigen gegarandeerd in een dansfeest.

De Amsterdam Klezmer Band speelt klezmer en balkan, ska en jazz, zigeuner en hiphop. Het is van alles, maar bovenal is het feest. In twintig jaar tijd groeide een stel Amsterdamse straatmuzikanten uit tot een internationaal, zevenkoppig klezmermonster. Wie op basis van de naam een traditioneel avondje verwacht, zal even schrikken. De AKB heeft een onorthodox eigen geluid gesmeed, waarin een Joodse traditional kan worden opgeluisterd met rap of een scheurende sax. Toch blijven de roots zelfs hoorbaar als hun nummers worden aangepakt door gerenommeerde dj’s als C‐Mon & Kypski of Shantel. Waar ze ook spelen, er zal gedanst worden!

www.amsterdamklezmerband.com | Facebook | Twitter | Youtube | Flickr

Details

Date:
10 maart
Time:
Deur open: 20:30,
aanvang: 21:00
Cost:
€12 - €16
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , ,

Locatie

Poppodium de Peppel
Montaubanstraat 106
Zeist, Utrecht 3701 HZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 30 693 5000
Website:
https://www.peppel-zeist.nl/

Koop tickets

Tickets

Nieuws