Peppel Zeist

01_januari_6.jpg

 

<< TERUG

OMNIA + KELTEN ZONDER GRENZEN zaterdag 30 maart

Deur open: 20.30 h
Aanvang: 21.00 h

Entree VVK: 12,-
Entree KASSA: 16,-

Bestel hier de kaarten

Facebook

Twitter Hyves
OMNIA + KELTEN ZONDER GRENZEN

UITVERKOCHT!

Let op: dit concert is uitverkocht. Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar, ook niet aan de deur. 

OMNIA

OMNIA speelt "PaganFolk", een zeer unieke vorm van Oer-Keltische en Wereldmuziek, waarin de Natuur, de Levende Planeet en persoonlijke vrijheid de centrale thema’s vormen. De bijzondere handgemaakte akoestische instrumenten die de band gebruikt, hebben op vele, Keltische, "Mittelalter", Gothic, Wereldmuziek en Fantasy festivals in Europa, maar ook tijdens OMNIA's succesvolle theater en clubtours in oa. Nederland en Duitsland, honderdduizenden luisteraars betoverd.

OMNIA is een "self-made" en "self-managed" band met een bezielde boodschap, die waarschuwt voor de destructie van de natuur door de mens. De groep brengt deze boodschap over met haar muziek, aangevuld met verhalen en poëzie door "Pagan" frontman Steve Sic. Hun live optredens staan, naast de muziek, bekend om satirische humor, een rijke visuele aankleding en een unieke benadering van de oude Europese religies en muzikale tradities.

Ondanks dat OMNIA een pure underground band is, zonder een standaard platenlabel of de muziekindustrie achter zich, heeft de band veel respect van hun gelijken weten te verwerven en veroverde zij hart en geest van luisteraars van alle leeftijden en uiteenlopende muzikale smaken van over de hele wereld. Een optreden van OMNIA is een vernieuwende, intense beleving voor iedereen!

www.worldofomnia.com

;feature=player_embedded

Kelten Zonder Grenzen
Vol energie, plezier en met een enorme passie voor muziek: het is moeilijk om hun aanstekelijke levenslust te weerstaan. Dit zijn de Kelten zonder Grenzen, een niet te missen balfolk band, met een heel eigen geluid. Met twee harpen, draailier en drums weten ze een bijzondere wereld te creëren.  Net als sprookjes kan hun muziek soms heel erg lief en vrolijk zijn, maar ook donker en onheilspellend…en alles daar tussen in! Ga met Coca en Lies mee op hun muzikale reizen en je kan er zeker van zijn dat het je niet onberoerd zal laten.
 
Dit voorjaar verschijnt de nieuwe cd van de Kelten zonder Grenzen. Vol inspiratie en nieuwe tunes besloten ze dat het tijd was dat deze muzikale sprookjes verteld moesten worden. Je kan op deze nieuwe cd weer het bekende geluid van de Kelten zonder Grenzen verwachten. Toch zet deze nieuwe cd weer een heel andere sfeer neer dan de vorige cd ‘Ik zie een konijntje’ uit 2010. Dus vertrouwd, maar toch anders…en ook dit keer weer met een aantal bijzondere gastmuzikanten!

www.keltenzondergrenzen.nlSchrijf je hier in voor de maandelijkse programma update.