Peppel Zeist

headers_september_2014_1_jam.jpg

 

<< TERUG

BETTIE SERVEERT + MASSIVE MAGIC zaterdag 08 december

Deur open: 20.30 h
Aanvang: 21.00 h

Entree VVK: 11,-
Entree KASSA: 15,-

Bestel hier de kaarten

Facebook

Twitter Hyves
BETTIE SERVEERT + MASSIVE MAGIC

Alternative / Indie / Rock

Bettie Serveert
Het tiende album ‘Oh, Mayhem!’ - dat zich het best vertaalt als ‘Oh, heerlijke chaos!’- van Bettie Serveert ziet in januari 2013 het daglicht. Volgens ingewijden is het de brutaalste sinds hun debuutalbum Palomine uit 1992. Het vervolg op Pharmacy of Love (2010) klinkt energieker en zelfverzekerder dan ooit. Afgelopen oktober kwam hun single ‘Had2Byou’ uit en in januari zal er een 2de single van het album verschijnen.
 
Het merendeel van de muziek is wederom opgenomen in de La Chapelle Studio's te Waimes, Belgie, waarna de band verder werkte aan de zang en mix in de IJland Studio te Amsterdam en in hun eigen huiskamer.
 
Wat als eerste opvalt is de zang van Carol van Dyk: nooit eerder klonk ze zo zelfverzekerd en op het brutale af. Geflankeerd door Peter Visser’s mes-scherpe gitaaruitspattingen en ‘treiter-gitaar’ vormen ze een symbiose van melodie en avontuur. Joppe Molenaar (o.a. Voicst) bespeelt ook ditmaal de drums en op bas vinden we het vertrouwde anker Herman Bunskoeke.
 
Inmiddels zijn ze alweer 21 jaar bezig! Sinds 2010 hebben ‘de Betties’ duidelijk een steviger geluid gekozen, zowel op plaat als tijdens de live optredens, en degenen die ‘Pharmacy of Love’ in hun hart hebben gesloten zullen in ‘Oh, Mayhem!’ een verrassend en energiek vervolg vinden.

www.bettieserveert.comMassive Magic
Schrik niet als opeens de zanger naast je staat in de zaal, Massive Magic is een energieke rockband en houdt van interactie met het publiek. Vanaf het eerste optreden in poppodium P60 bewezen ze zichzelf als energieke band en daardoor volgde in 2011 een druk jaar. In dit jaar hebben ze shows gespeeld in veel podia zoals De Vorstin, Winston, P60, Manifesto, etc. Daarnaast hebben ze een tour gemaakt langs veel lokale radio stations en hebben ze in veel lokale kranten gestaan.

Één van de redenen van het succes in 2011 is ook het internet. Dankzij facebook, hyves, netlog, myspace, etc. hebben de bandleden van Massive Magic op eigen kracht veel contactfans gekregen en verspreidde hun muziek snel. “Direct feedback krijgen van je fans via internet is één van de leukste dingen van muziek maken.” aldus Arthur Stoker.

Eind 2011 is Massive Magic de studio in gegaan om een nieuw album op te nemen. Het album zal in maart 2012 uitgebracht worden. Het verhaal rond het album kun je nu al volgen in de blogs. Een bijzonder album wordt het zeker.

www.massivemagic.com

Nieuws

Muziekavond voor verstandelijk beperkten
Deze avond komt muziektherapeut Jan Smit uit ...
lees meer
Wai Wurrie Ladies Night 17 september!
Kom ook naar het gezelligst...
lees meer
Fijne zomer!
Namens alle medewer...
lees meer


Schrijf je hier in voor de maandelijkse programma update.